El lector escriu

Igualtat d’oportunitats per a tothom

Com cada any avui, dia 7 d’octubre, Dia Internacional del Treball Decent, l’Organització Internacional del Treball, amb patronals i sindicats, manifesten una especial preocupació per aconseguir que tothom pugui tenir una feina decent acompanyada d’un sou digne. Una reivindicació històrica que costa Déu i ajut d’aconseguir.

Un primer pas en el camí per assolir aquesta justa i necessària reivindicació és poder gaudir d’una real igualtat d’oportunitats mitjançant un sistema generós de beques que faciliti formació idònia a tothom. A les escoles i quan s’escau a les universitats, hi fan falta més beques que ajudin de veritat totes les persones i les famílies amb rendes baixes o altres dificultats.

D’altra banda, avui hi ha moltes persones que fan feines senzilles que s’estan acabant i que també necessiten més formació per poder reciclar-se. Fan falta més polítiques actives d’ocupació molt personalitzades i adequadament subvencionades. Només així serà possible que tothom pugui fer sempre una bona feina al servei de tota la societat.

Terrassa (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia