El lector escriu

Girona FC

Molt content per l’ascens de l’equip a primera divisió, però, lamentablement, l’estructura del club, segons la meva opinió, no arriba ni a nivell de segona B (el que ara en diuen 1a RFEF).

Vaig tenir una incidència en l’alliberament de seients en un partit de la temporada passada, que segons la web del club s’havien venut, però a mi mai m’abonaren res; vaig reclamar per telèfon (no l’agafen mai), per correu electrònic a diferents adreces del club (mai contesten), personalment a taquilles i oficines (allargues vàries), fins a arribar al càrrec en compte del nou abonament sense haver-s’hi recollit aquella venda. Sense cap mena de disculpa, en la darrera visita a taquilles se’m varen treure del damunt i em digueren que segurament va ser un error i en aquell partit no es devien haver venut els meus seients.

Ja molest, el 5 de juliol passat em vaig dirigir per correu postal directament al president, el Sr. Delfí Geli, explicant-li tot l’assumpte; he de suposar que el Sr. Geli ha estat molt ocupat en aquestes dates i no ha pogut contestar la meva petició, tot i que crec que el seu càrrec institucional, almenys, l’obligaria a donar resposta a les queixes dels abonats.

Ara ens comuniquen que no tindrem el carnet físic per als dos primers partits de la lliga i que ens imprimim les entrades per la web o que descarreguem el carnet digital; sort que tinc internet i impressora.

Espero que, com ha passat altres vegades, el dia del primer partit a casa no es generin més problemes per poder entrar al camp, que disposem del carnet físic per al tercer partit, i que un dia o altre el Sr. Geli tingui una estona per contestar-me.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia