El lector escriu

La mà de la captació dels falsos Villarejos

Una maniobra gens nova, la de cercar confidents per part de les forces policials; no hi ha dia que algun ciutadà d’ideologia diferenciada no sigui presa dels poders fàctics. Són coneixedors del que poden obtenir per intentar contactar amb un ésser posat en afers polítics i pretendre treure’n una informació amb la finalitat d’assegurar-se una feina bruta de confidencialitat imprevisible als teus ideals. Intenten fer-te un comunicador per aportar dates i moviments del teu propi entorn, mitjançant una estratègia de mentides preconcebudes que et poden portar a fer que tu t’interessis per l’oferiment, i donar-te suport amb la perspectiva d’assolir feines i llocs de treball difícils d’aconseguir.

La seva estratègia se centra a saber el que cerques i la problemàtica per obtenir allò a què aspires per a la teva vida professional. Aquests falsos Villarejos intenten persuadir-te de com de fàcil resulta, si tu vols col·laborar a assenyalar els moviments independentistes del teu sentit polític. Aquesta carta que juguen de captació és substancialment perillosa, ateses les promeses d’ajut per entrar a cobrir una plaça en cossos del teu interès. Et serà més fàcil amb la seva acreditació. Per això hem de ser conseqüents i estar alerta a aquests grups infiltrats a les nostres vides i fugir d’aquells que en aparença són inofensius i tenen una solució fàcil. Obrim, doncs, el ulls i vigilem les propostes enganyoses de la captació de confidencialitat estèril.

Forallac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia