El lector escriu

Universitat i centres d’estudis

Des de la creació de l’IRMU els investigadors/es vinculats als centres d’estudis han reivindicat el seu “doble barret” en el marc de la Universitat i, de manera voluntària i compromesa, en el si dels centres d’estudis. Una de les línies estratègiques principals de treball de l’IRMU ha estat cercar fórmules per equiparar la recerca feta dins de la Universitat i dins dels centres i afavorir la col·laboració entre tots dos. Per avançar en aquesta qüestió hem comptat amb un aliat, la Xarxa Vives d’Universitats, amb qui tenim conveni des del 2007. Ha estat una col·laboració que s’ha intensificat els darrers anys i que comença a donar els seus resultats.

És important destacar el fet de generar i compartir coneixement des de l’espai local, i per aquest motiu l’any 2021 vam dedicar una de les nostres activitats, Espai Despuig, a aquesta temàtica. Dimecres es presentava el número de la nostra app que hi hem dedicat, amb les aportacions dels ponents de la taula rodona, i el podeu consultar a: https://browser.buttonpublish.com/magazine/publicacions-irmu.

directora de l’Institut Ramon Muntaner



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia