El lector escriu

A contracor

Va ser a l’última manifestació del Temps de Flors, el mes de maig passat, quan vaig saber de la seva existència i el seu treball.

Elles que treballen a la nostra ciutat acompanyant i treballant al davant i al costat del dolor perinatal. I em va emocionar profundament aquell muntatge, sobretot pel que s’hi reflectia. A contracor, un munt de tendresa, onades d’amor etern, i dolor intern que s’aprèn a expressar i a transformar en vida interior quan tot allò no es pot amagar més. I elles ensenyen com afrontar-ho. El dolor hi és, però l’immens amor que la maternitat aporta és un valor que ajuda a superar el dol perinatal. A contracor, si cal, però elles hi són, allà, al teu costat, per fer-ho possible i real perquè ho han viscut. El treball que fan al voltant del dol perinatal, aquell del qual tan poca gent en gosa parlar, elles l’han fet visible, i he tingut la sort d’assistir al col·loqui que han fet al Centre Cívic de Sant Narcís, al qual agraeixo la sensibilitat d’haver-lo ofert i de donar-lo a conèixer a la nostra ciutat de Girona. Qui més s’hi atrevirà?

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia