El lector escriu

Contraris als pensaments dels pobles i del govern

Les actituds manifestes del Día de la Hispanidad demostren, un cop més, la ira contrariada del PP. Aquest, i seguits de ben a prop de l’extrema dreta, s’han considerat amos i senyors de la festa nacional, on els actes impositius dels seus credos han imperat per tot el país. També molts pobles de Catalunya han sentit la fúria del pretès nacionalisme, penjant pancartes a ponts i entrades de ciutats importants, com de xarxes de comunicació d’arreu. Això representa un ressentiment a les nostres volgudes llibertats, demostrant-se que ells són el poder i no afluixaran amb els seus propòsits. Haurem de estar alertats i a més, veien els fets de Madrid.

Vergonyosa la imatge de la desconsideració i manca de respecte al president. Què és pot esperar dels partits ultres, si la seva ansietat és atacar la convivència de l’actual legislatura socialista, que té el suport de partits nacionalistes, als quals es qualifica de terroristes d’estat? Una situació en què hem de sentir-nos preocupats, atès que només cerquen l’enfrontament dels territoris, amb l’afany d’arribar a veure’s presidint l’Espanya que tan falsament defensen.

Ja ho va dir clarament el president González en el congrés, assenyalant la manipulació dels seus actes com un repte de descrèdit a la unitat dels pobles amb un ressentiment patètic i gens creïble.

Vulpellac (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia