El lector escriu

Les Banyolines de l’any

Les treballadores del servei de recollida de deixalles del Pla de l’Estany no faran vaga com havien anunciat. Són tan bona gent que s’han refiat de les responsables polítiques del CCPE, i mira que porten temps marejant-les.

Així doncs, aquelles qui anònimament fan la feina que ningú vol fer, que ens recullen la merda vaja, ho seguiran fent esperant que les seves condicions laborals millorin amb la nova concessió del servei. Han patit anys de treballar més hores del compte, de rutes impossibles i millores salarials que sempre quedaven en promeses. Cal, doncs, reconèixer-los l’esforç fet, la paciència, la voluntat de servei i la disponibilitat. Més enllà d’unes condicions justes en el nou contracte d’una empresa concessionària, mereixen un reconeixement públic.

Per si reincideix, l’equip de govern de l’Ajuntament de Banyoles, perpetrant el despropòsit del concurs Banyolí de l’Any, volem proposar les escombriaires del Pla de l’Estany com a les Banyolines del 2021.

Banyoles (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia