El lector escriu

I nosaltres, què hem de fer?

Entre el 15 de juliol i el 31 d’agost estaven previstos 20 aplecs, 307 ballades i 111 concerts; total: 438 actes sardanístics amb les interpretacions de 80 cobles en actiu, que representen més de 900 músics.

No hem vist cap mitjà de comunicació generalista que ens invités a anar a cap d’ells, i això que ara venen festes majors. A més, volem saber si degut a la Covid-19 es faran o no –ningú ens ho ha dit públicament–, i en cas de fer-se, com seran i com hem de ballar. Sabem com hem de comportar-nos als restaurants, als bars, pel carrer, als teatres, als concerts i fins i tot a casa amb la família o la bombolla, però per ballar sardanes, com? Buscant, buscant, he trobat, i no en els mitjans de comunicació, que hi ha un text jurídic SLT 2212/2021 del 13 de juliol que en substitueix un del 8 de juliol que diu que es poden ballar sardanes, però, és clar, amb certes condicions. Quin mitjà n’ha fet difusió? Cap.

Ei, som aquí! Estem vius! Només 400 actes amb la ridícula mitjana de 50 persones per acte, representen 20.000 persones. O els responsables sardanístics són incompetents en no fer-nos publicitat adequadament o els mitjans de comunicació generalista ens ignoren o ens volen ignorar. O potser totes dues coses. No refuso sons forans, però en vull més de catalans.

Castellar del Vallès (Vallès Occidental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia