El lector escriu

Volem govern ara!

El dia dels enamorats vàrem votar, no hi ha majoria clara, toca als polítics arribar a enteses o acords que facin possible la constitució del Parlament, proclamació del president i designació del govern. És transcendental aconseguir estabilitat política, s’acosten èpoques molt difícils, amb dos assumptes que no es poden eludir: aturar la pandèmia i potenciar l’economia.

L’independentisme, de moment, ha de guardar les propostes i iniciatives, i deixar-les que reposin, com els bons vins i caves, perquè les presses ja hem comprovat on ens porten, i per a més inri la pandèmia ha acabat xafant la guitarra.

Amb el deute acumulat i el que vindrà, cal aturar-se i fer un replantejament de la situació, per atendre prioritàriament la salut de la ciutadania i, en paral·lel, potenciar l’economia; no és possible afrontar-les sense la implicació total de la classe política.

Ens servirà d’experiència superar una situació sobrevinguda, que s’ha de resoldre amb enginy, dedicació i consecució dels recursos. Exigim a la classe política que faci mans i mànigues, sigui del color que sigui, per aconseguir-ho; estem molt cansats de sentir sempre la mateixa cançó.

Santa Pau (Garrotxa)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia