El lector escriu

Nota d’agraïment

El dia 15 de febrer d’enguany vàrem patir la pèrdua de la nostra mare, Teresa Noguer.

La família voldria agrair el tracte que va rebre durant la seva estada a la Residència de Gent Gran de Palau de Girona.

El tracte humà que va rebre del personal fou, a més de professional, molt proper i càlid. I això la va fer sentir-se com a casa.

Cal fer esment que, tot i la pandèmia, amb totes les sobrecàrregues que implica per al personal del centre, els treballadors i les treballadores es van esmerçar perquè la qualitat de l’atenció no minvés ateses les circumstàncies. La direcció de la residència pot estar orgullosa d’aquest formidable personal.

I per això els volem agrair de tot cor tot el que van fer perquè la nostra mare gaudís d’unes condicions dignes dins del context de trasllats i confinaments de plantes a causa de la Covid.

També ens varen ajudar a acomiadar-nos de la mare fent tot el possible perquè tot i l’escenari que es vivia poguéssim estar al seu costat fins a l’últim alè.

Ens agradaria fer extensiu aquest agraïment a l’equip directiu, l’equip tècnic, metgesses, personal d’infermeria, auxiliars i serveis generals.

I com deia la nostra mare: “Això no és una residència, és un balneari.”

Us estarem per sempre agraïts.

Sant Gregori (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia