El lector escriu

Llibertat d’expressió?

Vull deixar constància, abans de seguir amb el tema que motiva la meva opinió sobre l’actualíssim moviment en favor del raper Hasél i el seu art, que estic totalment en contra de les condemnes per l’expressió de qualsevol opinió que no sigui causa de flagrant dany físic o moral pel proïsme, i si és aquest el cas, llibertat per Hasél.

Ara, jo no puc estar d’acord amb les bretolades que es produeixen en les manifestacions de suport majoritàriament pacífiques i ordenades en què elements mig camuflats, possiblement atiats per grups extremistes, les aprofiten per causar disturbis i fer mal al mobiliari urbà que com diu el tòpic paguem entre tots, afectant i causant sovint mal o ferides a les persones entre els mateixos manifestants o la policia que té el deure de controlar els aldarulls i malauradament moltes vegades passen a ser causa i efecte.

A Catalunya hem demostrat a bastament el nostre tarannà pacífic i ordenat en tantes manifestacions massives com hem fet i ho seguirem demostrant malgrat que polítiques alienes intentin demostrar el que no som.

Llibertat d’expressió, sí; llibertinatge i dubtosos mètodes de coacció, no!

Sant Joan Despí (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia