El lector escriu

Tot allò que és essencial

“Entén les noves restriccions?” Aquesta pregunta, formulada pel periodista Josep Cuní des de SER Catalunya, rebé els següents resultats: sí, 37%, i no, 63%. Des de l’inici de la pandèmia, hi ha certes decisions que no s’han entès pel fet de ser contradictòries i/o ambigües. Duresa en alguns sentits i massa laxitud en d’altres. A més d’afirmacions de les quals es desdiuen en un tres i no res, com que les llibreries eren bé essencial. Un altre exemple: la cadena de gimnasos de la qual soc sòcia ha estat assessorada per l’hospital Clínic en els protocols anti-Covid. Llavors, per què els fan tancar?

El darrer cap de setmana va ser abundós en precipitació d’aigua en forma líquida, sòlida o vaporosa i només estava permesa l’obertura de botigues d’alimentació, restauració amb horaris limitats, farmàcies i estancs. Això sona molt a març del 2020. No es pot sortir de rebaixes, però sí comprar nicotina perquè és un bé essencial.

Ni llibres ni bicicletes per fer spinning, que porten la b de bellesa i llibertat... No m’entretinc més. Com que no sabem quina una en té pensada el senyor 21 i abans de la següent i esdevenidora mesura restrictiva, demanaré hora per a un massatge de cos sencer... amb olis essencials.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia