El lector escriu

‘Bullying’ encobert a Fontcoberta?

Des de fa més de tres anys estic patint un “setge” constant per part d’un grup d’adolescents de la localitat, que tant l’alcalde com els Mossos de la caserna de Banyoles tenen identificats.

Aquests joves piquen el timbre de casa meva i fugen a amagar-se, sovint fent gestos ofensius a la dignitat de les persones. Ho fan a qualsevol hora del dia i fins i tot sovint al vespre. Em destrossen el descans i em provoquen una tensió nerviosa permanent. Soc una persona de prop de 75 anys i visc sol, amb la qual cosa s’agreuja la meva situació.

En diverses ocasions, he posat els fets en coneixement de l’alcalde del poble (per escrit) i dels Mossos de la caserna de Banyoles (presencialment), i en el dia d’avui tot segueix igual, ja que aquest jovent continua martiritzant la meva intimitat i els meus nervis un dia sí i l’endemà també.

De l’alcalde només n’he rebut excuses de mal pagador, i per part dels Mossos ni tan sols això. Què he de fer...?, suïcidar-me perquè siguin feliços aquests malcriats...?, o marxar del poble per fer contenta la possible mà amagada darrere de tot això...?

A la Catalunya “moderna” és trist haver de viure una situació com aquesta, amb patiment i sensació d’impotència i indefensió.

Melianta (Pla de l’Estany)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia