El lector escriu

El dia de la marmota

El que li succeeix a molta gent, especialment a tots aquells comerciants que han hagut d’abaixar les persianes dels seus comerços. Es podria dir que per a tots ells aquesta situació és el més semblant al dia de la marmota.

Atrapats en el temps, milers de comerciants i treballadors es troben sense cap guany, impostos pendents de pagar i amb la despesa del dia a dia per poder trampejar el temporal. Són tots presoners dels diferents estats de queda, d’alerta i confinaments de tota mena.

El que fa que tots el dies siguin iguals i repetits, cosa que fa que, quan et lleves al matí, gairebé tota la feina i activitat diària ja estigui tota feta, a part de trobar els necessaris mitjans per poder subsistir un dia més.

La monotonia, l’avorriment i en alguns casos la desesperació, especialment entre les persones grans que viuen soles, poden arribar a produir unes conseqüències extremadament catastròfiques.

La Covid-19, causant de tots els nostres mals, sembla que no en té mai prou, d’imposar la seva llei, i va esgarrapant tot el que pot, en forma de vides humanes.

Siguem pacients i esperem amb l’esperança que, el més aviat possible, la vacuna o vacunes salvadores ens puguin fer retornar el somriure (amagat sota les mascaretes) i la joia de llevar-nos al matí, amb unes perspectives més alegres i encoratjadores.

Roses (Alt Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia