El lector escriu

Trump se’n va amb la feina feta

Diuen que, ara que marxa Trump, Biden tornarà a l’OMS i s’encarregarà de la Covid. Però la veritat és que no hi ha tanta diferència entre l’un i l’altre. Tots dos són de dretes: l’un, d’una dreta que gairebé podríem anomenar “extrema”; l’altre, més moderat. Però la base és mantenir els lobbies nord-americans, com el de les armes, i si cal crear-ne de nous, com el de les drogues. I és que si els EUA han sofert una autèntica epidèmia d’opiacis, Trump va deixar que els estats votessin lliurement sobre la legalització de la marihuana. Perquè s’emportin els diners els càrtels mexicans, que se’ls emportin els nord-americans, devia pensar. S’ha convertit així en el president dels Estats Units que més ha fet per la legalització de les drogues, tant toves com dures, ja que molts estats han votat sobre la possessió de drogues dures. En tot cas, el control d’aquestes substàncies acabarà en mans de les grans farmacèutiques, i no fa falta dir noms. Per això dic que Trump se’n va amb la feina feta. Sense moral, sense ètica més enllà dels diners i del poder.

No crec que Biden sigui gaire diferent, tret que no farà grans declaracions per Twitter per passar desapercebut i continuar amb el llegat dels “tiets Sam”.

Llinars del Vallès (Vallès Oriental)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia