El lector escriu

Alguna proposta de l’alcaldessa?

L’Ajuntament de Barcelona, a banda de malgastar diners pintant carrers i clavant “palets” a les calçades de l’Eixample, què fa pels ciutadans en aquesta terrible situació que estan passant els restauradors, els botiguers i els altres professionals i establiments comercials?

No he vist ni sentit en cap compareixença de l’alcaldessa cap proposta per ajudar els ciutadans que estan sofrint unes mesures tan dràstiques i doloroses.

L’Ajuntament, però, segueix cobrant tots els impostos als comercials que sense fer negoci estan pagant l’IBI, els lloguers, les escombraries i tantes altres despeses municipals

L’Ajuntament ha de donar resposta a aquest sector que es veu abocat a la ruïna amb les mesures tan dràstiques que han d’aplicar.

De debò que l’Ajuntament de Barcelona no pensa fer res per ajudar els comerciants, els professionals, els negocis i els establiments de Barcelona que hauran de tancar?

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia