El lector escriu

El 3 per cent del Sr. Aragonès

Sembla que el Sr. Aragonès vol que la Generalitat de Catalunya es presenti com a acusació particular en el cas del 3%. És encomiable que es defensin les arques públiques davant la pirateria moderna; però això em fa pensar el perquè no fa el mateix quan els nous pirates estan deixant aquest país (Espanya) en un estat similar a com Roma va deixar Cartago, és a dir, un autèntic solar.

En els casos de corrupció que han sacsejat, i continuen sacsejant, tot el país mai hi ha hagut un front comú per defenestrar els implicats; només hi va ser quan es va tractar d’eliminar el moviment independentista, i se’n van sortir.

Si el moviment independentista no fa un front comú, tal com va fer l’Estat espanyol, no se’n sortirà mai. És hora de deixar de banda les diferències i les lluites que no ens deixen veure amb claredat la fita realment important.

Tot això em porta a recordar la frase del Sr. Aznar: “Abans es trencarà Catalunya que Espanya.” No crec que aquest Sr. sigui cap il·luminat, més aviat penso que sabia que en tots els moviments hi ha infiltrats, només cal posar-los al lloc pertinent i en el moment adequat.

Atentament.

Calonge-Sant Antoni (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia