El lector escriu

No, no perdonem les molèsties

Les estacions s’han omplert de cartells que ens diuen que hem de deixar espai entre persones, portar mascareta i evitar les hores de més demanda per prevenir el contagi de la Covid-19. La realitat, però, és que juguem a la ruleta russa amb la nostra salut i pugem a trens sense ventilació que semblen anuncis de tot allò que no s’ha de fer per controlar la pandèmia.

La sotasignada i 18 persones més denunciem la situació que vam viure el dissabte 8 d’agost, a Tarragona, on l’eliminació, sense explicacions, d’un tren, va donar com a resultat una demora de gairebé dues hores. L’única informació que ens donaven (“el tren arribarà a les...”) era falsa de manera reiterada. Ningú no es va dignar a donar explicacions. Cada vegada hi havia més gent a les andanes. Calen moltes inversions per millorar la fiabilitat dels trens a Catalunya. Però una millora en els protocols d’atenció als viatgers és al nostre abast avui i ara, i no hi ha excusa.

No. No perdonem les molèsties.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia