El lector escriu

Estat d’alarma

Des que el coronavirus (Covid-19) va entrar a Europa, procedent de la Xina, s’ha anat escampant arreu; quan ens ha arribat a Catalunya, les meves pors han augmentat enormement. La posada en marxa de l’estat d’alarma, publicat al BOE del dia 18 passat, decret 463/2020, no ha estat aplicada amb gaire celeritat, i ja veurem si progressen les promeses de l’ajornament de les hipoteques per als treballadors que perdin la feina, línia de crèdits per a les pimes i autònoms i moltes altres mesures escrites. El presidente ha promès destinar milions d’euros per fer front a l’economia. Aviat podrem comprovar si el gobierno compleix les seves promeses amb les pimes, els autònoms i ajuda milers de famílies vulnerables a refer-se d’aquesta epidèmia.

La porosa xerrameca d’alguns responsables polítics ens fa desconfiar de les seves promeses perquè les solen trencar massa sovint. Les ciutadanes no som tan babaues com els servidors públics creuen, per això hem d’estar alerta i exigir-los el compliment dels compromisos o, si no, que se’n vagin a caseta. El mateix presidente Sánchez va sentenciar: “Haremos lo que haga falta cuando haga falta y donde haga falta.” A veure si aquest cop serà cert.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia