El lector escriu

Missatge als partits independentistes

Ara que s’apropen les eleccions a Catalunya, som moltes les persones que ja comencem a tremolar davant la immensa quantitat de missatges amb funcions purament electoralistes que temem que ens arribaran des de tots els costats. Els que creiem que la República catalana ha de representar una profunda renovació democràtica del nostre país, hem reflexionat sobre qüestions electorals i sobre la democràcia participativa en general; per tant, aniria bé que tinguessin en compte que molts dels electors catalans hem madurat i les motivacions que tenim per votar un partit o un altre són molt diferents de les de les persones que trien només per la cara o el carisma del candidat que es presenta.

Ens agradaria que no perdessin el temps criticant els partits opositors, és una cosa que no aporta res i, en general, no ens agrada. És una pràctica que degrada al qui la practica. També ens agradaria que expliquessin ben clarament quins són els seus objectius primordials i irrenunciables i amb quines formacions polítiques estan disposats a pactar a l’hora de formar govern. I, per descomptat, volem saber el programa concret que pensen portar a terme, sense maximalismes i amb totes les concrecions possibles.

I, finalment, pensin que, després del que ha passat aquests darrers anys, ja ens costarà prou d’anar a votar el dia que toqui, no ens ho facin més difícil, si us plau.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia