El lector escriu

Carta d’agraïment

Voldria agrair sincerament el servei que feu els i les professionals de la salut dia a dia.

La mare va ser diagnosticada d’un càncer de pàncrees al setembre. Malauradament, el mes passat va morir a la sisena planta de l’hospital Josep Trueta. Crec que va rebre tota l’ajuda possible en un cas tan complicat i de mal pronòstic. Tot i així, no es va poder fer res per evitar-li un final massa ràpid. El que sí que es va poder, amb la mare i amb la família que la vam acompanyar en les visites i tractaments, sobretot les dues últimes setmanes que va restar ingressada, va ser oferir-li una atenció excel·lent. Personal de torn o de guàrdia, ja sigui mèdic d’oncologia, endocrí, infermeria o auxiliar, tots ells, més enllà de la seva tasca sanitària, ens van donar un tracte exquisit i en alguns casos d’especial delicadesa.

Per això els voldria donar el meu més profund agraïment, molt especialment al personal que la va atendre a la 614, on va passar els seus darrers dies. Moments molt durs per a tots, imagino que també per a ells. Crec que puc parlar en nom dels meus germans i més família. Sé, però, que puc parlar en nom de la mare, perquè em va expressar diverses vegades com de ben atesa es sentia. Vaig passar moltes hores al seu costat, veient com s’apagava. L’últim dia que va tenir una estona de vetlla, tot i estar molt inquieta, encara li va fer un somriure al Marc, l’infermer que l’atenia al matí.

L’últim somriure que li vam veure.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia