El lector escriu

Impassible el gest

Impasible el ademán, en castellà. Això sí, 100 anys de presó per al conjunt dels presos polítics catalans. Exiliats polítics i, entre ells, el Molt Honorable President Puigdemont. Fets i temps que ja no quadren en la vida democràtica i progressista europea. I encara menys, càstigs i venjança per l’organització d’un referèndum antiviolència, on els ciutadans de la nació catalana van expressar la necessitat d’un diàleg i treball efectiu amb el després president Rajoy i el seu govern.

No van entendre res de res. Encegats per la ràbia i el siempre contra Cataluña, paga i calla. Immobilisme i mandra política van portar cap a un desastre majúscul del qual Espanya no es recuperarà mai. L’enfonsament econòmic degut a la catapulta del 155 i a la continuada repressió a Catalunya, ja és una evidència. L’economia d’Espanya, nació de nacions, va decreixent.

Òmnium Cultural xifra en més de 2.500 els represaliats per “motius polítics” des del 20 de setembre del 2017. Retrocés en drets civils i polítics. Malamente Hispaniam.

Palamós (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia