El lector escriu

Seguint amb el medi ambient

En el telenotícies de TV3 del dia 10 de gener va sortir la notícia que l’Ajuntament de Barcelona està estudiant una nova normativa per aplicar a curt termini la prohibició de les conegudes estufes de gas a les terrasses exteriors dels bars, restaurants o llocs públics, en clara defensa del respecte al medi ambient i a favor de la disminució de gasos tòxics a l’aire.

Per defensar aquesta pretesa normativa que podríem catalogar com a molt progressista, el telenotícies comparava les emanacions que deixa un cotxe de concepció normal que circuli de la Sénia fins a Portbou, o sia d’extrem a extrem de la nostra estimada Catalunya, i deia que equivalien a les que una estufa de carrer aportava a l’atmosfera.

Si comptem les que cremen en tota la ciutat, ens adonarem de com seria d’efectiva l’esmentada norma per a la Ciutat Comtal, al temps que resoldria part del problema del tabac, principal causa d’ocupació de les terrasses en època hivernal.

Sant Joan Despí (Baix Llobregat)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia