El lector escriu

Carta al president en funcions, Pedro Sánchez

Sr. President en funcions, ja sabia que vostè diu el que li sembla segons on està. En el debat que va fer a TVE va prometre que si guanyava portaria a Espanya el nostre president Carles Puigdemont. Permeti’m que li ho digui: va cometre un error descomunal. Ara sí que veig que la política de vostè és humiliar els catalans, però li haig de dir que no té capacitat per solucionar el tema català, ni vostè ni el seu equip de govern. Ho han demostrat amb paraules i fets.

Tinc 80 anys, he viscut la postguerra i podria escriure un llibre de les misèries que varem patir. I ara vostè està intentant quelcom semblant. Sense trets, però sí amb fets.

Les meves preguntes són:

Per què afirma que portarà a Espanya el president Carles Puigdemont? Que potser mana vostè sobre la justícia belga? No creu que hauria de demanar disculpes per la seva afirmació? Vostè creu que per treure quatre vots més això arregla el tema de Catalunya?

Jo li diré el que ha guanyat: més antipatia dels catalans envers la seva persona. Un governant ha de tenir mà esquerra i diàleg. Els catalans són negociadors de mena i per tant, vostè amb la seva supèrbia serà el responsable del que esdevingui a Catalunya.

Ens vau cepillar l’Estatut, i ara què voleu més? Desitjo que ho consulti amb el coixí i canviï de parer per al bé de la convivència entre nosaltres.

Fornells de la Selva (Gironès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia