El lector escriu

Accident d’una avioneta

Aquest divendres passat a la tarda una avioneta que volia aterrar a l’aeroport de Sabadell es va estavellar contra la teulada d’una benzinera a Badia del Vallès, amb la trista conseqüència causada per l’impacte de la mort dels seus dos passatgers. Quan vaig veure la informació de l’accident al telenotícies de TV3, hi va sortir el testimoni d’uns veïns que deien que feia temps que es queixaven d’aquell aeroport perquè s’hi volava massa baix i estava alhora massa proper a les seves cases. Això vol dir que segurament ni la benzinera ni les cases s’haurien d’haver construït allà en el seu moment, si és que ja funcionava aquest aeroport.

Moltes vegades, quan hi ha accidents, sents testimonis que, tot preveient-los, ja se n’havien queixat abans, tot i que sense haver estat tinguts en compte per a res malgrat que les denúncies eren de sentit comú. Testimonis que llegeixo ara als mitjans de comunicació diuen que, per aterrar en aquest aeroport, l’avioneta havia de passar per damunt de la benzinera, i que l’accident es veia venir. El mateix dia del succés la Coordinadora Veïnal del Vallès, després de lamentar l’accident, va tornar a manifestar la inseguretat de l’aeroport proper a la zona poblada.

Torroella de Montgrí i l’Estartit (Baix Empordà)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia