El lector escriu

Gossos i plàstics a Girona

A Girona, la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat va iniciar abans de l’estiu una prova pilot consistent a prohibir l’accés a tres places de la ciutat als gossos (i, per extensió, als seus propietaris quan vagin amb ell), amb la idea d’ampliar-ho a la resta de places de la ciutat. Ara, a més, la mateixa regidoria vol incrementar les multes als propietaris incívics de gossos, regular la quantitat d’animals que es poden tenir en un pis i multar (prèvia denúncia) la gent que tingui gossos a casa que bordin.

Per altra banda, fa poc l’Ajuntament de Girona va començar a posar llums en algun pont de la ciutat. El 8 de novembre passat els estaven instal·lant al pont Alferes Huarte. Els llums que posaven anaven amb unes brides de plàstic que calia treure abans. El mateix dijous 8 hi havia alguns operaris recollint brides, però sembla que la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat o el seu regidor, el senyor Eduard Berloso, no consideren la problemàtica prou greu o pensen que no cal recollir totes les brides, perquè el dilluns 12 de novembre al pont encara hi havia moltes brides. Algunes ja deuen haver caigut al riu i d’altres ho aniran fent al llarg de la setmana.

Em sembla oportú regular la convivència entre propietaris de gossos i persones que no volen tenir cap contacte amb ells, però em sembla molt greu que es dediqui tant de temps a protegir les persones a qui no agraden els gossos i se sigui tan poc hàbil a l’hora de recollir les deixalles que el mateix Ajuntament genera a la ciutat (i que acaben abocant-se al riu).

Potser la regidoria de Medi Ambient i Sostenibilitat dedica massa recursos a satisfer les pors i les manies personals del seu regidor i oblida els seus deures de protegir l’entorn natural del municipi.

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia