El lector escriu

Les lleis, legals però injustes

Fa uns dies vaig passar la ITV i després de revisar l’automòbil em van donar els resultats: tot perfecte per poder circular. Quan vaig tornar a casa vaig mirar els paràmetres de contaminació i deia: “CO ralentí 0%, CO accelerat 0,05%”. En comparar-los amb l’altre automòbil que tenim en la família, les dades de contaminació del primer automòbil són inferiors a les del segon: els seus paràmetres són ralentí 0,03%, accelerat 0,08%. El que és curiós és que al que contamina més li han lliurat l’adhesiu per circular els dies de contaminació i al que contamina menys no l’hi han lliurat i no podrà circular. Tots estem d’acord que la contaminació s’ha de controlar, però no amb lleis injustes i poc veraces. Aquestes lleis s’han aprovat tenint en compte solament la data de matriculació, quan en realitat hauria de controlar-se per la seva contaminació i en passar la ITV hauria de rebre l’autorització de la seva circulació segons els seus paràmetres de control. Suposo que aquest escrit no servirà per a molt, ja que els que han aprovat aquesta llei funcionen a pinyó fix i difícilment tindran capacitat per poder rectificar.

PD: Ho he consultat al Síndic, a ajuntaments, a la DGT i a la ITV, i em comprenen però no hi poden fer res, la llei és la llei.

Sant Adrià de Besòs (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia