El lector escriu

Qui va cap al precipici?

En el moment històric que estem vivim, se’ns repeteix mil vegades que Catalunya, amb la declaració d’independència, va de dret cap al precipici. Quin serà el nostre futur? Sembla que pitjor que fins ara, amb un Estat espanyol que ens va en contra, no hi anirem. No és Espanya qui va cap al precipici? Si es creuen que amb la repressió posaran fi al conflicte català, ho tenen fotut; intervenir el Parlament, el govern català i altres corporacions catalanes és una forma de no voler acceptar la realitat i mentre no es reconeguin els motius de la revolució d’una gran part de la societat catalana i que Catalunya és subjecte polític, estarem en un atzucac sense sortida. Amb l’experiència que tenim de com Espanya ens ha tractat des de fa molts anys, albirem que el nostre futur de continuar com fins ara és terriblement dur i negre. Mantenint presos i exiliats polítics com a ostatges, el nou govern espanyol no resoldrà el conflicte.

Veient l’actitud altiva i prepotent amb amenaces, burles i mentides del bàndol unionista, hom s’adona que els independentistes estem en el costat correcte. Adeu!

Badalona (Barcelonès)



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia