El lector escriu

2 a 87, i més...

Ja ho heu sentit per boca del ministre Zoido: 87 milions d’euros llençats a les escombraries; gastats alegrement per fracassar en l’objectiu que no era altre que impedir el referèndum. I més de dos milions de vots van ser dipositats a les urnes, que tampoc van saber trobar. Noi!, quina policia més perfecta, no? I els Mossos, amb la seva passivitat, amb el do de la paraula i sense atonyinar van tancar més col·legis que els seus col·legues espanyols vinguts de fora... Maneres diferents de fer, no?

Un altre comentari. Després de la proclamació d’en Roger Torrent com a president de la mesa del Parlament es va cantar Els segadors. Els membres de Ciutadans i el PP es mantenien en silenci: no volien cantar o no saben la lletra de l’himne del seu país? Diuen que són espanyols i catalans, no? Imagineu que l’himne d’Espanya tingués lletra (que no en té) i que jugadors d’abans com ara Guardiola o Puyol o Oleguer Presas; o d’ara com ara Piqué, vestits amb la samarreta de la selecció espanyola, no el cantessin, per no voler o per no saber-se’l (que cadascú pot tenir les seves raons, no?): què els hi haurien dit o què els dirien a aquests separatistes i sediciosos que només van a la selecció a fer diners i a aconseguir la glòria esportiva que no poden aconseguir amb la selecció catalana?

I la Soraya Sáenz de Santamaría, respecte a la negativa de Cs a cedir-los un diputat per poder tenir grup parlamentari propi, parla de cuantos más soldados seamos más fuertes seremos... No diputats, no... soldados!!!

Por la boca muere el pez diuen allà...

Girona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia