El lector escriu

Estat d’excepció

Ara ja no es tracta d’una qüestió personal; amb tot això Catalunya s’està fent gran. El que només ens imaginàvem ara està passant! Es pensen que lliguem els gossos amb llonganisses? I que vivim com reis? És que ens volen com esclaus. Estem construint un país fet a ell mateix! Ens cobreixen amb un vel negre perquè no hi vegem però això ja és escandalós. Hem de saber que cuidar el país repercuteix en un feedback més beneficiós fins i tot que l’esforç que hi hem dedicat. Un petit pas genera un pas de gegant per a la nostra pròpia evolució. Necessiten treure’s la son de les orelles; és que no tenen draps bruts per netejar, ells? Tot el que hem assolit al llarg de la història ha estat per esforç pur i dur. Per guanyar uns mil·límetres de llibertat ens hem desviscut. Ara ens volen partir però d’això no va el tema: és la dignitat. Segons les últimes declaracions dels nostres representants, no hi ha bases legals per apropiar-se del que no és seu. “No ens dona la gana de tenir por.”

Vulpellac (Baix Empordà)

Fe D’Errades

L’acte que va tenir lloc dijous al vespre en favor de la llibertat d’expressió a Barcelona va ser convocat pel Grup Barnils, i no pel Col·legi de Periodistes com informàvem a l’edició d’ahir



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia