El lector escriu

‘Crims’- Piris

El dilluns dia 22 de febrer va començar la segona temporada de Crims. Va tenir un principi bastant fort i intens, però no vinc a comentar això, sinó el cas en si.

El senyor Ricardo Piris, la víctima de l’assassinat, uns anys abans de ser mort va agredir sexualment la seva cosina, Engracia Piris, amb una brutalitat tan extrema que li va deixar seqüeles per tota la vida. Sentia cucs dins seu, no tenia control dels seus esfínters, tot provocat per aquella violació, en la qual cal destacar que va ser drogada. Com que en aquell temps no s’actuava com ara, en el cas dels protocols de violacions, Engracia va fer justícia pel seu compte. Ella és un clar exemple de la quantitat de dones que han hagut de suportar aquests inferns sense que els culpables paguessin pel fet.

El que sí que vull és que es prengui consciència sobre el dolor que han hagut de suportar i que continuen passant aquestes víctimes. La por i la vulnerabilitat que senten diàriament. Espero que en la societat en què vivim avui dia comenci a haver-hi més igualtat en tots els àmbits, començant per jutjar tots aquests individus com han de ser jutjats.

Barcelona



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia