Editorial

Garantia, respecte i dubtes

Un cop anunciada la cancel·lació del Mobile World Congress (MWC), l’empresa responsable de l’organització, GSMA, i totes les administracions implicades en l’esdeveniment tecnològic més important d’Europa han volgut donar una imatge d’unitat, d’anar tots a l’una, per trametre un missatge de tranquil·litat i confiança. Davant del fet ja irreversible que la suspensió del saló d’aquest any tindrà un impacte econòmic molt important, han comparegut en una roda de premsa conjunta per exposar a l’opinió pública quins han estat els motius que els han portat a prendre la decisió i, al mateix temps, per generar una imatge de col·laboració i de continuïtat de cara al futur.

L’alarma social que s’ha anat creant per la por al coronavirus i el degoteig imparable de baixes de les empreses participants en l’esdeveniment, han estat la causa de la cancel·lació. El conseller delegat de GSMA, John Hoffman, va al·legar raons de “força major”. Va assegurar, amb tristesa, que era impossible fer-ne una versió reduïda o buscar altres dates. Tots els actors que participen en la mostra han fet explícita la seva comprensió i respecte per la decisió dels organitzadors.

És respectable la decisió dels organitzadors, només faltaria, i positiu el missatge que van trametre convidant a tothom a Barcelona per a l’edició del Mobile del 2021, que serà “la millor de la història”, segons les paraules dels seus responsables. Però queda enlaire el dubte de qui pagarà els plats trencats de la suspensió per raons de “força major”i, d’altra banda, es manté la paradoxa que a hores d’ara les autoritats sanitàries continuen mantenint que no hi havia cap raó de salut per suspendre aquest esdeveniment.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.
[X]

Aquest és el primer article gratuït d'aquest mes

Ja ets subscriptor?

Fes-te subscriptor per només 48€ per un any (4 €/mes)

Compra un passi per només 1€ al dia