DIARI DE REDACCIÓ. ] / LLUÍS SIMON

23

setembre

Informes

No m'interessa gaire saber quins periodistes té controlats el govern, sinó quins té comprats.

24

setembre

Laporta «vs.» Nixon

El president dels EUA va dimitir perquè s'havia descobert que el seu partit, el republicà, espiava els demòcrates. Al Barça ningú sap ben bé què fer perquè els espiats són del «propi partit». Això deixa Nixon, tot un president dels EUA, com un aficionat en la lluita pel poder. Laporta, en canvi, ja està jugant la Champions.

25

setembre

Salsa rosa

Pedro J., el cap d'operacions de Florentino Pérez els últims anys, publica un reportatge sobre els embolics de faldilles de Laporta. Llàstima que no pugui enllaçar en aquesta pàgina mateixa el famós vídeo en què l'insigne periodista s'ho passava d'allò més bé amb lligacames i tot amb Exuperancia Rapú.

26

setembre

Ens alliçonen

Laporta acusa els periodistes equidistants de ser uns covards. Home, tenim dues alternatives, mantenir la distància i la prudència o directament abraonar-nos sobre la junta directiva. No caldrà. Ells solets ja han perdut les eleccions del 2010. Si Sala Martín o Godall s'enfronten a Rosell, faran més el ridícul que Madrid a Copenhaguen.

27

setembre

Memòria històrica

Amb la polèmica sobre el carnet de soci de Ricky Rubio ningú ha recordat que l'Espanyol va tenir durant uns anys una reconeguda secció de bàsquet, que va tancar de mala manera. L'equip, fins i tot, va tenir el rècord d'assistència en l'ACB al Palau d'Esports de Montjuïc. Si els dirigents del club no haguessin estat tan matussers ara podrien gaudir del seu soci d'honor jugant de base. Una feina ben feta, cuidar les seccions, de vegades té premi.

29

setembre

Daniel Sirera

Per primer cop en la meva vida estic d'acord amb una afirmació seva. Deu ser greu?

1

octubre

Anna Balletbó

Què tenen en comú aquesta famosa i influent diputada socialista i presidenta de la fundació Olof Palme i el lladre del Palau, Fèlix Millet?

Que tots dos han rebut la creu de Sant Jordi.

Malpensats.

2

octubre

«COItus interruptus»

Ara faré de polític: «Desmenteixo rotundament que en aquesta redacció ens alegréssim, i molt, de la derrota de Madrid a Copenhaguen. També és completament fals que cridéssim de manera histèrica i esbojarrada «qué quema? qué se quema?» i d'altres expressions poc nobles i ben allunyades de l'esperit olímpic, un esperit que nosaltres sempre hem defensat fins a les últimes conseqüències.»

3

octubre

La ressaca postolímpica

En el derbi anual entre els equips d'El 9 de Barcelona i El 9 de Girona, els primers ens han humiliat a la nostra pròpia casa (2-3) amb un gol en el temps afegit de Dani Colmena. Per descriure la meva actuació, només cal repassar les «millors jugades» de Marcelo al Sánchez Pizjuán. Més o menys, vaig fer el mateix.

4

octubre

Propers jocs

Segons els experts olímpics, i perquè Madrid ho tingui en compte, aquestes seran les futures ciutats olímpiques: Moscou (2020), París (2024), Ciutat del Cap (2028) i Barcelona (2032).

5

octubre

Pellegrini

Perd un partit per la mínima, després de golejar tots els rivals anteriors i a Madrid ja el comparen amb Queiroz. Això promet.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.