DIARI DE REDACCIÓ.

7

abril

Jordi Hurtado

Ha acabat a València el congrés més freaky que es fa al planeta, el simposi mundial sobre teories de la conspiració. La que més èxit ha tingut és una que circula fa un parell d'anys per internet: Jordi Hurtado, el presentador de Saber y ganar, és mort! El seu defensor ho té molt clar: «Durant deu anys aquest senyor no ha canviat, ni les ulleres, i no comparteix plató amb ningú. És evident que, com que sabia que desapareixeria del mapa, li van fer gravar totes les respostes i preguntes possibles sobre un fons neutre, i que fa anys que tallen i enganxen aquestes intervencions amb les dels concursants.» No és meravellós?

8

abril

«Made in Holland»

Al mateix temps que el Barça feia un repàs d'història al Bayern amb el mètode holandès de futbol total corregit i millorat per Guardiola, el Chelsea de Hiddink, un altre il·lustre de l'escola dels Països Baixos, passava per la pedra amb un joc precís i un equip d'atletes el Liverpool. Així, a diferència del que ha passat al Brasil, on Dunga ha traït tota l'herència dels seus avantpassats, el mestratge de Rinus Michels en aquell gloriós mundial del 1974 continua ben viu. M'agradaria saber què pensen Rep, Rensenbrink, Van Hanegem, Krol o Arie Haan d'un Barça que, a més, va humiliar els alemanys.

9

abril

Defensa zonal

Hi ha algú més tossut que la meva filla de quatre anys? Sí, Dusko Ivanovic. Si no vol aplicar una variant defensiva anomenada zona admesa pel reglament, està donant avantatge a l'equip rival. Xavier Pascual, admirador declarat d'Ettore Messina, ja sap que el CSKA serà una altra cosa, sobretot a l'hora de programar i aplicar variants tàctiques per frenar els llançadors blaugrana.

10

abril

La ministra de Cultura

Ángeles González-Sinde està obsessionada amb els internautes que compartim fitxers multimèdia culturals, als quals ens considera directament uns lladres furtius. Des que tinc ús de raó que he compartit sempre els béns culturals amb altra gent. Ningú recorda ara les còpies massives amb cassets? I les biblioteques, què són si no grans magatzems físics de xarxes P2P? Que la ministra de Cultura sigui valenta i sigui la primera de la història a proposar el tancament de totes les biblioteques.

11

abril

La Mari Juana

Bolt és jamaicà i va provar la marihuana. Això per a alguns és una gran exclusiva, però la vertadera notícia hauria estat que no ho hagués fet mai. Bob Marley, rastafarià i tot un referent a l'illa, volia posar Mari Juana a una filla seva. Amb això està tot dit. És una qüestió cultural que va molt més enllà de l'aïllada ment dels occidentals.

12

abril

Campions per decret?

El diari Marca, que està –no ho oblidem mai– des de fa temps sota la direcció a l'ombra de Pedro J., demostra que la intel·ligència dels seus lectors no arriba ni tan sols al límit exigible per a la comprensió d'un episodi dels Lunnis.

13

abril

Santiago Segurola

Després de la portada, el subdirector del diari, antic mestre a El País, se sotmet a les preguntes dels internautes, alguns dels quals el massacren sense pietat. Sorprenentment admet que no està ni a favor d'aquest titular ni de la línia del diari en molts altres afers. Això se'n diu vendre's al diable.

14

abril

En Bernat

Seguim amb els nostres amics del diari madrileny. Continuen, amb una persistència que s'ha de lloar, la campanya contra Ramón Calderón. Es tracta d'esbudellar el seu cadàver i mostrar-ne les vísceres fins que ja no quedi absolutament res per aprofitar. L'últim capítol, una gran esgarrinxada de Schuster, que per a orgull dels culers admet que va demanar com a fitxatge prioritari Dani Alves. Passa'l a buscar.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.