DIARI DE REDACCIÓ. ] / LLUÍS SIMON

3

maig

En Jan

Aquests dies a la redacció discutim, debatem i, fins i tot, cridem en veu alta per analitzar amb un mínim de sensatesa el llegat de Laporta en els seus set anys de president. No hi ha acord. Haurem de fer com l'Ajuntament de Barcelona amb el referèndum de la Diagonal i consultar-ho als nostres lectors. Opció A: millor president de la història. Opció B: un impresentable que s'ha enriquit gràcies al Barça. Opció C: ni l'una ni l'altra.

4

maig

Atlético

(De tant en tant) els enemics dels meus enemics són els meus amics.

5

maig

David Barrufet

És amb professionals com aquest que podem quantificar aquest intangible que dóna un plus impagable al club, que els grans jugadors hagin sortit de la casa.

6

maig

Hispania

El Gran Premi d'Espanya ja és a punt. Aquest any la meva escuderia preferida és Hispania. Quin gran nom! Quin gran homenatge a Ibáñez i els seus ja llegendaris Pepe Gotera i Otilio! Per a aquells que no els heu vist, imagineu-vos uns 600 personalitzats posats aleatòriament al mig del circuit per donar més emoció al campionat, ja que els altres pilots els han d'anar esquivant. Que gran que ets, Ecclestone.

7

maig

L'efecte papallona

L'aleteig d'una papallona a l'Amazones pot provocar un tifó a l'altre costat del món. Una tecla premuda en un ordinador a Wall Street provoca el caos en tot un continent.

8

maig

Rajoy, el covard

Zapatero sobreviu sobre la corda fluixa enmig d'una crisi capitalista que és incapaç d'entomar per una simple qüestió ideològica. Rajoy, des de l'oposició, no té pebrots d'anunciar ni una de les mesures que s'han d'aplicar des de la dreta liberal. Què en pensa, aquest senyor, dels sous dels funcionaris? I de l'acomiadament lliure? I de la despesa social? El seu encefalograma no sembla que mostri signes de vitalitat.

9

maig

«‘Empujón...'»

Un diari d'esports espanyol que comença per M manté que el Barça va guanyar a Sevilla gràcies a l'àrbitre. Fins aquí, tot normal. El seu editorial, un escrit que s'hauria d'estudiar a la universitat del victimisme, es titula: «El Barça no necessita els errors arbitrals per guanyar la lliga.» És una asseveració tan contradictòria que destapa la misèria d'aquells que l'han escrit. Si el Barça hagués empatat a Sevilla, que és el resultat que ells consideren just, la lliga ja estaria a les mans del Madrid. El títol correcte, doncs, hauria de ser: «El Barça necessita els àrbitres per guanyar la lliga.» Però, com que ni ells s'ho creuen, han de fer un triple salt amb tirabuixó per justificar la seva negació (gramatical i professional).

10

maig

MVP (1)

Amb una audiència tan enorme com la que hi havia en la final de l'Eurolliga, el Jordi Robirosa de veritat, no el del Crackòvia, es va anar agradant progressivament fins al punt que l'Eurolliga va estar a punt de concedir l'MVP per primer cop a un periodista. Per aclamació.

11

maig

MVP (i 2)

En aquesta redacció estic envoltat de presumptes especialistes de bàsquet (sic) que des de fa deu anys consideren Navarro un jugador sobrevalorat. Menysprear el talent és una malaltia corrent en el bàsquet modern. Aíto, per exemple, va fer el mateix amb Drazen Petrovic. Al cel sia.

13

maig

Cinturó

Per culpa del maleït dèficit ens amenacen de retallar la despesa en la sanitat pública. Afortunadament, el monarca que ens consola cada dia pot saltar les llistes d'espera. Així la retrinxada no l'afectarà i podrà continuar treballant.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.