DIARI DE REDACCIÓ. ] / LLUÍS SIMON

31

gener

Venc ànima

Probablement sóc fastigós, fàcil de comprar, insensible, immoral, superficial, extremista, radical, mancat de sentit comú i menyspreable en general. Sent conscient de tot això, ja ho dic ara, si Laporta té els dallonses d'aixecar la Champions el Bernabeu té el meu vot per a les eleccions al Parlament, encara que es presenti amb Berlusconi com a cap de llista.

1

febrer

Akasvayu

Josep Amat, l'home que volia portar Girona a l'NBA, es presenta als judicis amb un jersei de llana –a l'estil Millet– per donar una imatge de pobresa que inspiri la caritat humana que reclamava el Gaspart dels millors temps. Des d'aquí li recomano, tanmateix, que deixi el Porsche a casa i no aparcat al davant del jutjat, que fa lleig.

2

febrer

Conspiració!

Escric la paraula sobiranisme en el Word i el corrector de català no me l'accepta.

3

febrer

Belgrad

Més que analitzar amb el reglament a la mà si el polèmic tir de Mickael va ser legal o no, el que hauríem d'haver fet és un estudi policial sobre les conseqüències que hauria tingut sobre la població afectada –bàsicament els àrbitres– una decisió contrària.

4

febrer

«Tenim un nom»

Vicenç Villatoro –no confondre amb Villarato– s'atreveix amb una novel·la amb el Barça i les relacions humanes com a fil conductor i en la qual, pel que li he sentit dir, molta gent del meu entorn, començant per jo mateix, s'hi sentirà identificada o reflectida.

5

febrer

Persones humanes

He rebut al meu correu aquesta nota de premsa: «La infanta Elena visita les instal·lacions per a discapacitats a l'estació d'esquí de Cerler (sic).»

6

febrer

Que ve el llop

El llop especulador ataca l'euro pel mur espanyol, que com en la faula dels porquets ha estat construït amb palla. El problema és que el porquet que va fer la casa de rajols no vol saber res de nosaltres. I la panxa del llop no és com la del bou, que no hi neva ni plou...

7

febrer

«Relañato»

Tot el que passa amb els àrbitres no és res més que una alliçonadora metàfora sobre les relacions bilaterals entre Catalunya i Espanya. Hauríem d'estar joiosos que en aquesta qüestió particular sigui impossible allò del «cafè per a tots». Si s'apliqués aquesta màxima, els àrbitres haurien d'afavorir amb la mateixa mesura tots els equips de la lliga i totes les seves decisions s'acabarien contrarestant. Com a país només volem el mateix tracte que donen els àrbitres (no ho dic jo, ho diuen a Madrid) al Barça, és a dir particular, favorable, lucratiu, descarat, amistós, profitós i avantatjós.

8

«Apostoflant»

El gran descobriment del Crackòvia del 2010 és el Jordi Robirosa alternatiu, una imitació a l'altura del Tomàs Molina de Polònia.

9

febrer

Seven Marketing

L'editor del diari Sport, Josep Maria Casanovas, també és responsable d'aquesta empresa que organitza, entre altres coses, i des d'aquest any el Barcelona Snow Show. La fórmula perquè aquesta activitat sigui un èxit –i per tant, econòmicament profitosa per a llur empresa– és que Barcelona i la neu tinguin un vincle molt estret els propers anys. Vejam si endevineu, doncs, qui va proposar a Jordi Hereu la candidatura per a uns Jocs Olímpics d'hivern?



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.