DIARI DE REDACCIÓ. ] / LLUÍS SIMON

14

gener

Ja tinc fred

Per què s'emprenyen a Saragossa? Perquè Barcelona presenta una candidatura als Jocs d'Hivern del 2022 –els mateixos que volen ells– i només se'n pot presentar una per país. Pensem tranquil·lament què hi podem fer. Si el 2014, per exemple, proclamem la independència llavors Catalunya i Espanya seran països diferents i tots podran presentar la seva candidatura. Amb diplomàcia tot s'arregla.

15

gener

Vic

Que els catòlics recordin que fins i tots els romans van acceptar empadronar la verge Maria, que tampoc tenia feina.

16

gener

Canales

Aquesta nit se m'ha aparegut la imatge d'un home que en el futur canviarà el destí de la humanitat, una barreja de Ghandi, Lincoln i Pele al qual he de seguir fins a la fi del món.

17

gener

Avatar

Els Globus d'Or premien un film sense esma i, lògicament, ara tocaria engegar a dida tots aquests guardons. Però compte! Com a millor comèdia trien Hangover, traduïda aquí lamentablement com a Resacón en las Vegas. Encara que Eric Rohmer es remogui incòmode a la tomba, he de votar-la com a gran obra mestra del 2009.

18

gener

Realitat o ficció?

Veig l'escena d'un home arrossegant un carretó enmig de la catàstrofe apocalíptica d'Haití, territori on la mort campa lliure des de fa dies. I precisament ara estic llegint la desesperada narració de Cormac McCarthy a La Carretera (Edicions 62, 2006), on un altre home també arrossega amb el seu fill un carretó després d'una hipotètica, calamitosa i inhumana fi del món, la mateixa que, amb noms i cognoms, presenciem com si res per la televisió.

19

gener

Preludi d'una renovació

Un equip de físics, sociòlegs, psicòlegs, filòsofs i químics de la universitat de Harvard ja treballa per analitzar quina és la relació humana i sobrehumana (de fons i de forma) entre Josep Guardiola i Joan Laporta després de repassar 343.000 vegades (píxel a píxel i per un accelerador de partícules) la trobada en què ens han informat sobre la futura renovació del tècnic.

22

gener

Karmele

Aquesta (ehem) noia que s'autoproclama independentista enmig d'un plató d'aliens amb problemes psiquiàtrics vol anar a Eurovisió, la factoria de freaks amb copyright més reconeguda per l'ONU. Les accions de Tele 5 s'han enfonsat a Tòquio en saber que Karmele no ha estat acceptada.

23

gener

Caritat cristiana

És la que demana Cristiano després d'estomacar un jugador del Màlaga. Cobra més ell tot sol que tota la plantilla dels andalusos, però si hagués estat a l'inrevés, tots els malaguenys ja estarien a les masmorres.

24

gener

«Gol»

Dalmau Codina edita aquest setmanari esportiu gratuït, que avui publica en portada una foto de tres pams de Rosell i Guardiola amb el titular: «Aquest és el futur.» Visca la premsa lliure.

25

gener

Alfons I

Si Godall és l'home de palla de Laporta i Laporta és l'home de palla de Cruyff i Cruyff és l'home de palla de Roures, qui mana al Barça?

26

gener

La teoria de Jordi Prat

«Sempre que Nadal perd diu que està lesionat o que s'ha lesionat.»



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.