CAMPIONAT DE CATALUNYA DE MITJA MARATÓ

Marc Roig domina a Reus i guanya el títol català de mitja marató

El fondista de l'esport Canet va superar per deu segons el segon

La reusenca Marta Gómez (Barça) es va imposar en noies

L'atleta de l'Sport Canet Marc Roig i la reusenca del Barça Marta Gómez van guanyar el campionat de Catalunya de mitja marató que es va fer a Reus i que era la segona mitja martó del centenari del Reus Deportiu. Roig es va imposar amb un temps d'1h08:18, amb 10 segons de marge respecte a Jordi Comas (Barça) i 56 respecte a Sergio Enríquez (Pratenc). Roig va estar en el grup capdavanter des de l'inici, i després va formar un grup amb Comas i Enríquez que es va destacar clarament.

La cursa femenina també va mantenir l'emoció fins al final, ja que Mireia Sosa (California SPC) i Mari Carmen Auñón (Adidas) van dominar la primera part de la prova, però a partir del quilòmetre 16 se'ls va afegir la reusenca i totes tres van rodar en grup. Auñón va quedar lleugerament enrere i la victòria final va ser per a Marta Gómez (1h23:47) que va mostrar la seva superioritat en els darrers quilòmetres i va superar Sosa per 21 segons. Auñón va entrar més allunyada, a més de dos minuts.