TENNIS

ATP

Nadal torna a l'acció

El manacorí és el primer favorit d'un quadre en què Robredo s'estrena avui contra Becker

Posarà a prova els seus dolors abdominals que s'ha estat tractant últimament a Barcelona

Rafa Nadal torna a la competició disputant l'obert de la Xina, a Pequín, a les mateixes instal·lacions on l'estiu de l'any passat va obtenir la medalla d'or dels Jocs. Posant a prova les molèsties als abdominals que s'ha tractat els últims dies a Barcelona, el manacorí afronta la cita com a primer favorit per preparar el Masters 1.000 de Xangai de la setmana vinent.

En el quadre també hi haurà Djokovic i Roddick, com a principals adversaris. Robredo, que no parteix com a cap de sèrie, s'estrena avui, aquest matí (tarda de l'hora xinesa) contra l'alemany Benjamin Becker, un jugador perillós en pista dura com la de la cita (aquí, la modalitat deco-turf). El serbi, mentrestant, debutarà contra el veterà romanès Hanescu, i Ferrero protagonitzarà un duel estatal contra el murcià Almagro. En altres emparellaments de primera eliminatòria, el xabià David Ferrer afrontarà un debut exigent contra el xilè Fernando González (7), finalista aquí en els Jocs i que podria ser el rival de Nadal en els hipotètics quarts de final. Abans, el balear haurà de vèncer el xipriota Baghdatis en el debut i, si venç, afrontarà el vencedor del duel Blake-Mayer.

Simon i Davidenko, campions

El francès Gilles Simon i el rus Nico Davidenko van guanyar els tornejos ATP que van decidir-se ahir. El francès va derrotar en la final de l'obert de Tailàndia al serbi Troicki (7-5 i 6-3) i suma el seu primer títol del 2009, gairebé un any més tard de la seva última final, a Madrid (perdia contra Murray). El rus, a Kuala Lumpur, va doblegar el madrileny Verdasco (6-4 i 7-5) i obté el tercer títol del curs, elevant-lo en la lluita per ser al Masters de Londres que manté amb el mateix Simon, Soderling i Verdasco.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.