GOLF

PEUGEOT LOEWE TOUR

Bech, fluix, acaba dotzè

El de Fontanilles fa el seu pitjor recorregut i tanca el torneig d'Atalaya Golf en dotzè lloc

El de Fontanilles, Pol Bech, havia arribat a l'última jornada amb les possibilitats de guanyar el torneig íntegres, perquè només un sol cop el separava del líder. Finalment, però, el seu joc no va tenir l'efectivitat que havia tingut en la segona jornada i va acabar en dotzena posició, a cinc cops de Borja Etchart, que va calcar el seu resultat de la primera jornada i va tancar com a primer amb un menys onze. Pol Bech, per la seva banda, va fer ahir el pitjor recorregut de tot el torneig i no va poder passar de la dotzena posició final. Pepe Romero, al seu torn, va tancar la seva actuació en la posició 43 amb un global de més tres.

Ara ja només resta un sol torneig per acabar el circuit Peugeot Tour i és la gran final que es disputarà al camp de la Manga, a Múrcia.

ATALAYA

NOM 1 2 3 TOTAL 1 B. Etchart 68 69 68 -11 2. P. Linhart 69 69 68 -10 3. F. Lagarto 69 68 70 -9 3. J.F. Parron 71 68 68 -9 5. C. Balsamera 71 68 68 -8 12. P. Bech 71 67 72 -6 43. P. Romero 69 77 73 +3


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.

Fins i tot el teló és màgic

Girona
 

Xavi: final de trajecte

BARCELONA
 
 

Fer bona la dita

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

Se’n va perquè vol

montmeló
 

Les jugadores i la mentalitat guanyadora

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 

“Canvi de cicle? No ho comparteixo”

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)
 
Barça- Olympique de Lió
El rival

El llegat i l’aposta

BILBAO (ENVIADA ESPECIAL)