Més esport

El CPA no té rival i revalida el títol català de grups grans

Patinatge artístic. Les garrotxines van revalidar el títol del campionat de Catalunya de grups grans i van ser molt superiors a les seves rivals del Masnou i el Reus, segones i terceres

El CPA Olot no va tenir rivals en el campionat de Catalunya de grups de xou i es va endur la victòria per cinquè any consecutiu en la categoria de grups grans. La seva coreografia, titulada No hi ha res impossible, va rebre una valoració de 95.10 punts, molt per sobre de la dels altres equips. Qui més s'hi va acostar va ser el Masnou, amb una valoració també per sobre dels 90 punts (90.40) de la seva interpretació d'Edificant pensaments. El Masnou es va intercanviar la posició respecte de l'any passat amb les actuals campiones del món, les patinadores del Reus Deportiu, que es van haver de conformar amb la tercera posició. La seva coreografia, Hero I am, va ser puntuada amb un 88.60.

Podi del Llagostera

El Masnou va ser l'altre gran triomfador de la segona jornada del campionat de Catalunya ja que, a més de la plata en els grups grans, va aconseguir la victòria en la categoria de quartets. Les seves patinadores van interpretar Nosaltres ho sentim?, que va rebre una puntuació de 87.60. Les maresmenques van rellevar en el primer lloc el Reus Deportiu, que va finalitzar en la segona posició amb Sang llatina (86.50). El podi el va completar la coreografia Carmen, del Llagostera (82.90). L'equip gironí ja havia tingut fa tres setmanes un bon resultat en el campionat territorial, en el qual va ser segon només superat per la coreografia del Maçanet.

Èxit de públic

El campionat de Catalunya va tenir un gran èxit de públic les dues jornades disputades al Pavelló de Fontajau de Girona. El primer dia, en què hi va haver les victòries del PA Blanes en grups petits i del CPA Tona en grups juvenils, el pavelló de Fontajau de Girona va rebre una assistència de 2.500 espectadors. Ahir n'hi va haver mil més, i el total és de 6.000. El delegat de la federació catalana a Girona, Benjamí Pons, va fer una bona valoració del campionat, que va tenir una participació de 57 grups amb gairebé 700 patinadores.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.