Més esport

Classificacions

Blanco repeteix victòria

Atletisme. L'atleta confirma que es manté en forma batent a l'esprint El Aamri i Fifa en la Sansi disputada ahir al Masnou

Josep Lluís Blanco va sumar la seva segona victòria en dues curses des de la seva reaparició arran de l'aixecament cautelar de la sanció per part del Consell Superior d'Esports. Blanco va ser el més ràpid en un llarg esprint a la Sansi d'El Masnou, una cursa organitzada i creada per ell mateix a través del seu club. La vencedora femenina va ser la internacional Jacqueline Martín.

Blanco, que s'està preparant per a la marató de Barcelona (25 de març), va portar sempre el pes de la cursa de 4 km i en el primer pas per meta ja va realitzar la primera selecció d'atletes. En el tram final el marroquí Ilias Fifa va atacar amb força però el mateix Blanco i el seu compatriota El Aamri van respondre amb suficiència. En l'esprint final Blanco va fer valer la seva punta de velocitat, que ha conservat tot i la seva absència per sanció de més d'un any i mig. En la cursa femenina Martin no va tenir oposició.

Les dues proves del GP la Sansi –Viladecans i el Masnou– han reunit 4.200 participants.

Masculina
1r. Josep Ll. Blanco (Sansi)
14:19
2n. Khalid El Aamri (Marroc)
14:20
3r. Ilias Fifa (Marroc)
14:20
Femenina
1a. Jacqueline Martín (FCB)
16:45
2a. Jelena Abele (Letònia)
17:09
3a. Emma Almagro
17:23


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.