CICLISME / 50a VOLTA CICLISTA A TARRAGONA

50a VOLTA CICLISTA A TARRAGONA

Reus-Tortosa, primera etapa

Els ciclistes hauran d'afrontar dos ports de segona, la Teixeta i el coll Major, però se'ls trobaran en els quilòmetres inicials

La Volta a Tarragona inicia avui a Reus la celebració de la 50a edició amb una etapa de 134 quilòmetres que finalitzarà a Tortosa, concretament a l'avinguda Generalitat, al davant del parc municipal. Quinze equips prendran la sortida avui a la capital del Baix Camp a 3/4 de 4 de la tarda i de seguida es trobaran dificultats orogràfiques. En el quilòmetre 18, els ciclistes hauran de coronar el coll de la Teixeta, de segona categoria, i en 31 afrontaran el coll Major, també de segona categoria. Les metes volants estaran situades a Ascó, al quilòmetre 70,5 i a Ascó al 92. L'esprint especial es farà a Corbera d'Ebre (87,5).

Dels 15 equips n'hi ha sis de catalans i tres són de la demarcació de Tarragona. A banda del Camp Clar Ajuntament de Tarragona i l'Alcanar, habituals en la cursa, s'hi afegeix en aquesta edició el CJAM de Santa Oliva. Els altres catalans són el Montcada, el Continental i l'Alcoletge Lleida. La resta de conjunts són el Lokomotiv rus, la selecció estatal dels EUA, el Van Hermert d'Holanda, l'Amical Veloclub de França, el Veloclub de Marsella, l'Arlanzón de Burgos, el Colloto d'Oviedo i el Fuenlabrada.

EL RECORREGUT

1a etapa. 2 juny
Reus-Tortosa (134 km)
2a etapa. 3 de juny
Tortosa-La Pineda (139 km)
3a etapa. 4 de juny
Alcanar-Salou (149,9 km)
4a etapa. 5 de juny
Cambrils-Cambrils (135 km)
5a etapa. 6 de juny
1r sector. CRI Riudecanyes-Vilanova d'Escornalbou (5 km) 2n sector Port de Tarrag.-Reus (80 km)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.