GOLF

CIRCUIT ALPS TOUR

Pol Bech perd pistonada a Bordeus

Després d'una bona arrencada en el circuit Alps Tour, Pol Bech està perdent aquella seguretat que el va fer enfilar-se fins al top 10 de l'Ordre de Mèrit del circuit. Aquesta setmana ha quedat per primer cop en aquesta temporada en el circuit fora del tall, producte, en aquesta ocasió, d'una segona jornada nefasta. En el tram de recorregut entre el forat 12 i el 17 es va buscar la ruïna. Primer va ser un doble bogey en el forat 12, entrebancada que va repetir en el forat 15. És evident que va acabar perdent la concentració perquè a la ruïna total hi va anar a petar després del forat 17, on va sumar nous cops, quatre per sobre del par.

Li caldrà ara buscar la serenitat i el control necessari per tornar a la bona línia, que se li ha torçat clarament en les últimes cites del Tour.

En la jornada d'ahir, el millor va ser el francès Alexandre Mandonet, que amb una jornada implacable que va tancar amb un -7 es va situar amb un total de -16. La distància respecte de Clemens Prader, el segon, és de cinc cops, una diferència que sembla suficient.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.