GOLF

OPEN D'ESLOVÈNIA

Un home d'extrems

Primera jornada esbojarrada: Bech fa un forat en un en el forat 8 de l'Open d'Eslovènia

Dos forats més enllà suma un més tres i tres «birdies» en la segona meitat l'equilibren

Els forats en un embocant la bola d'un sol cop es recorden tota la vida. El forat 8 del Ptuj Golf Club, on s'està disputant aquesta setmana l'Open d'Eslovènia de golf, va veure com el jugador de Fontanilles Pol Bech embocava la bola des de 186 metres amb un sol cop, en una jugada mestra que, òbviament, necessita també una petita dosi de sort. Bech va viure ahir la primera jornada bojament. Segurament va obtenir ahir el -1 més treballat de la seva història. Fer un forat en un –un eagle en aquest forat–, cinc birdies, tres bogeys i un triple bogey en el mateix recorregut ho és tot menys el resultat d'un dia equilibrat. Després de l'eufòria per haver fet allò que no es fa cada dia, li va quedar apuntat a la targeta un -1 que, en el global de la primera jornada, és un bon resultat, suficient en el cas de Pol Bech per situar-se en la zona alta de la taula.

El seu recorregut ahir va ser d'aquells en què hi va haver de tot. Tres bogeys i dos birdies en els set primers forats ja és descriptiu del que vindria. Pel mig, l'eagle del forat 8 i el triple bogey del 10. En la segona meitat del recorregut va fer-se amic de l'equilibri i, en els vuit darrers forats, va apuntar-se tres birdies. Bech va cloure ahir el seu recorregut en tretzena posició i amb totes les possibilitats obertes. El líder és el lleonès Jorge García Fernández, amb una targeta closa amb un -6. Tot accessible per al de Fontanilles.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.