GOLF

ALPS TOUR

Bona arrencada per a Bech

El golfista de Fontanilles va entrar amb molt bon peu en la primera de les jornades de la seva ruta centreeuropea, que va iniciar ahir amb l'Open de Gösser, a Àustria. La primera meitat del recorregut va excel·lir, havent arribat al forat vuit, amb un -4 que el feia apuntar cap a dalt de la taula, havien estat quatre birdies (forats 1, 6, 7 i 8). En els tres forats següents va mantenir-se al par de cadascun d'ells. No va ser fins al 12, quan va sumar un bogey, contrarestat poc després amb un birdie en el forat 16. Tot semblava ben encaminat quan en els penúltim forat va tenir el mal moment de la jornada, havent d'apunta-se a la targeta un doble bogey que reduïa el seu avantatge a un -2, targeta que va mantenir en el darrer forat.

La primera jornada va tenir un protagonista, l'amateur austríac Lukas Nemecz que va apuntar-se un -8 al final de la jornada i es va convertir en el primer líder de la jornada. Després del recorregut d'avui es marcarà el tall.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.