MOTOR

CAMPIONAT DEL MÓN DE TRIAL

Fujinami lidera un podi sense Toni Bou

Cabestany i Raga van ser segon i tercer, i el de Piera continua líder de la classificació

La notícia en la segona jornada del trial de Portugal va ser que Toni Bou (Montesa) es va quedar fora del podi d'una prova del campionat del món per segona vegada des del 2007. El pilot de Piera va pagar car el fet d'obrir les zones i, sobretot, de no poder verificar els canvis aplicats a última hora en la novena, la més complicada. Bou va acabar quart, però continua líder de la general després de les tres primeres proves.

La victòria va ser per al seu company d'equip Takahisa Fujinami, que feia dos anys, des del Gran Premi dels Estats Units 2008, que no guanyava cap prova. El pilot japonès va acabar amb quatre punts, només un menys que Albert Cabestany (Sherco), que va ser el segon classificat. El podi el va completar Adam Raga (Gas Gas), amb vuit punts. «La quarta posició no està malament, considerant que he empatat a punts amb el cinquè i que, fins i tot, hauria pogut acabar sisè», va afirmar Bou després de la prova.

En la categoria de joves, Carles Traviesa (Gas Gas) va aconseguir la seva primera victòria de la temporada. El de Sant Andreu de Llavaneres es posa a un punt del líder, Pol Tarrés (Gas Gas), que va ser quart.

CLASSIFICACIONS

Portugal. Segona jornada
1r T. Fujinami (Montesa)
4 (3+1)
2n A. Cabestany (Sherco)
5 (2+3)
3r A. Raga (Gas Gas)
8 (6+2)
4t T. Bou (Montesa)
11 (6+5)
5è D. Lampkin (Beta)
11 (9+2)
Campionat del món
1r T. Bou (Montesa)
53
2n A. Raga (Gas Gas)
47
3r T. Fujinami (Montesa)
46
4t A. Cabestany (Sherco)
45
5è J. Fajardo (Beta)
34


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.