MOTOR

CAMPIONAT DEL MÓN DE TRIAL

Un zero de matrícula

Bou no fa cap penalització i guanya la segona prova a Portugal

Cabestany i Raga l'acompanyen en un podi íntegrament català

Toni Bou
PILOT DE MONTESA
«Em sento molt satisfet de com han anat les coses. Aquests són uns punts molt importants en el campionat»
«Considero que he fet un bon pilotatge, però la llàstima és que les zones sobre les quals hem competit no són dignes d'una prova del mundial»
Takahisa Fujinami
PILOT DE MONTESA
«El meu problema ha estat la poca dificultat de la prova»

Toni Bou (Montesa) no va fer cap error en la primera jornada del Gran Premi de Portugal de trial, una de les tres proves dobles del calendari. El pilot de Piera va aconseguir la seva segona victòria en dues curses i domina la classificació general amb vuit punts més que el segon classificat, Adam Raga (Gas Gas), que ahir va ser tercer. El segon lloc del podi, que va tornar a ser íntegrament català, el va ocupar Albert Cabestany (Sherco).

El recorregut d'ahir no va tenir gaires dificultats tècniques, però això no treu mèrit a les zero penalitzacions de Bou en les dues voltes. Ho demostra que cap altre pilot va ser capaç de completar una volta amb el comptador immaculat. Els que més s'hi van acostar van ser Raga i Cabestany, que van acabar la segona mànega amb només un punt. Amb aquest empat, el resultat del primer recorregut va decidir el segon lloc, que finalment va ser per a Cabestany.

Els errors van ser molt difícils de recuperar, com va comprovar Takahisa Fujinami (Montesa). El japonès havia estat el segon millor en la primera volta, però va fallar en la segona i es va quedar a només un punt del podi. El britànic James Dabill (Gas Gas) va completar les cinc primeres posicions.

En la categoria júnior, Francesc Moret (Montesa) va acabar en la tercera posició, mentre que en la de joves la victòria va ser per a Pol Tarrés (Gas Gas), seguit de Carles Traviesa (Gas Gas).

Avui es disputarà la segona jornada del Gran Premi de Portugal, amb un recorregut més difícil.

CLASSIFICACIONS

Trial de Portugal. 1a jornada
1r T. Bou (Montesa)
0
2n A. Cabestany (Sherco)
8 (7+1)
3r A. Raga (Gas Gas)
10 (9+1)
4t T. Fujinami (Montesa)
11 (5+6)
5è J. Dabill (Gas Gas)
14 (6+8)
Mundial
1r T. Bou (Montesa)
40
2n A. Raga (Gas Gas)
32
3r A. Cabestany (Sherco)
28
4t T. Fujinami (Montesa)
26
5è J. Fajardo (Beta)
24


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.