GOLF

PEUGEOT TOUR

Pol Bech, el millor gironí de la jornada

Jordi Garcia Pinto ensopega, se situa amb un menys dos i cau cinc posicions en la taula

Pol Bech va evitar ahir caure definitivament en la zona baixa de la taula amb un dels millors recorreguts de la jornada, el més reeixit dels que van fer els tres golfistes gironins participants en la final del Peugeot Tour, que s'està disputant al camp de La Manga, a Múrcia. El jugador de Fontanilles va tancar ahir el seu recorregut amb 71 cops i es va situar amb un global de més cinc que li permet enfilar fins a la posició 28.

Jordi Garcia Pinto, el gironí més ben situat, va relliscar algunes posicions en la taula amb el 76 que va apuntar-se ahir, el pitjor dels seus tres recorreguts. Ara és vuitè amb un menys dos en el seu global, quan falta disputar una jornada. Qui va mantenir el camí de pujada en ferm va ser el veterà Pepe Romero, que va tancar ahir el seu recorregut amb un 73, que el va situar en la quinzena posició amb un cop sobre la par en el global.



Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.