CICLISME

Xavier Florencio triomfa en el critèrium de l'Hospitalet

El de Mont-roig venç gràcies als esprints de bonificació

El mataroní Eduard Gonzalo s'imposa en la prova d'eliminació

El ciclista de Mont-roig del Camp Xavier Florencio (Cervélo) va assolir ahir la victòria en el 34è Trofeu Ciutat de l'Hospitalet Memorial Pedro Zamora i Manuel Ortega Yeste disputat al tradicional circuit de la Rambla Marina. Florencio va precedir el medallista de bronze de l'últim mundial de ciclisme en ruta, el vallesà Quim Rodríguez (Caisse d'Epargne), i al seu company d'equip i campió de la Vuelta a Espanya, Alejandro Valverde. El ciclista del Cervélo, gràcies als esprints de bonificació, es va imposar en la prova de puntuació, la que serveix per vèncer el trofeu.

La competició va tenir un gran protagonisme dels professionals catalans, ja que la victòria en la prova d'eliminació va ser per al mataroní Eduard Gonzalo (Agritubel), que es va escapar de Valverde a dues voltes del final. La tercera plaça va ser per a l'osonenc Carles Torrent (Andorra Grand Valira), que es va quedar a les portes del podi en la puntuació. Aquesta prova es va haver de neutralitzar un parell de voltes en el tram final perquè un dels inflables de l'arribada es va desmuntar, cosa que provocava perill per als participants.

CLASSIFICACIONS

Puntuació
1r X. Florencio (Cervélo)
19 punts
2n J. Rodríguez (C. d'Epargne)
9
3r A. Valverde (C. d'Epargne)
9
4t C. Torrent (Andorra)
8
5è L.L. Sánchez (C. d'Epargne)
7
Eliminació
1r E. Gonzalo (Agritubel)
2n A. Valverde (C. d'Epargne)
3r C. Torrent (Andorra)
4t J. Jufré (Fuji Servetto)
5è R. Plaza (Liberty Seguros)


Identificar-me. Si ja sou usuari verificat, us heu d'identificar. Vull ser usuari verificat. Per escriure un comentari cal ser usuari verificat.
Nota: Per aportar comentaris al web és indispensable ser usuari verificat i acceptar les Normes de Participació.